dr spec. Jovan Cabunac

Stomatoloska ordinacija Dr Jovan Cabunac Naš tim Do novih zuba bez otiska Hollywood smile Ortodoncija Laser u stomatologiji Beljenje zuba Keramičke krune Fasete Zubni implantati

Dr Jovan Cabunac je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 1997. godine. Osniva stomatološku ordinaciju „dr Jovan Cabunac“ koja i danas, veoma uspešno, vodi brigu o pacijentima. Na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, 2005. godine, završava specijalizaciju iz stomatološke protetike. Nakon toga odlazi na akademsku specijalizaciju iz oblasti implantologije koju završava 2009.godine na Stomatološkom fakultetu u Pančevu. Predavač je i instruktor na radionicama i „hands-on“ kursevima iz oblasti lasera u stomatologiji i restaurativne estetske stomatologije (kompozitne fasete – veniri). Klinička interesovanja dr spec. Jovan Cabunac je usmerio na estetsku stomatologiju, odnosno venire, restaurativne materijale, protetsku rehabilitaciju pacijenata, kao i implantologiju. Trenutno je u završnoj fazi doktorskih studija iz oblasti restaurativne estetske stomatologije.

Dr spec. Jovan Cabunac već dugi niz godina edukuje druge stomatologe, kroz kurseve i stručna usavršavanja, koji se održavaju širom Srbije i Evrope. Ono što drugi stomatolozi uče od njega je unapređivanje znanja na temu adekvatne i dugoročne protetske rehabilitacije pacijenata kao i zadovoljavanje estetskih zahteva pacijenata usavršavanjem tehnika za izradu direktnih kompozitnih faseta.

Članstvo u međunarodnim stomatološkim asocijacijama:

    • ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry) od 2006.
    • ADA (American Dental Asociation) od 2006.
    • WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine) od 2007.
    • 2009. imao više obuka u USA za upotrebu lasera u stomatološke svrhe.
    • Predavač na kongresima u Srbiji ( Novi Sad, Zrenjanin) i Hrvatskoj ( hvar kongres 2010 ).